ITWatch

Konsulenthus bekræfter opkøb: Bliver overtaget af Trifork

Konsulenthuset Nine bekræfter, at man er blevet overtaget af tech-selskabet Trifork, siger direktøren til ITWatch. Selskebt vil fortsætte under eget navn og profil, siger han. (Opdateret)

Foto: PR

"Den er god nok," siger Jacob Strange. Konsulenthuset Nine, som han er administrerende direktør for, er blevet opkøbt af Trifork.

"Det her er et meget bevidst valg fra vores side at tage næste skridt i vores virksomheds udvikling ved at få en investor ind som Trifork, som kan gøre, at vi kan blive en endnu mere betydelig spiller i forhold til de mange store spændende samfundskritiske opgaver, som Danmark har særligt i den offentlige sektor, men også i den finansielle sektor", siger han til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs