ITWatch

Visma fortsætter jagten på nye opkøb i Danmark

Den norsk-ejede it-koncern har appetit på flere opkøb herhjemme. To til fem selskabshandler i løbet af 2019, lyder forventningen fra direktøren for Visma Software og Visma E-conomic.

Foto: PR/Visma

Visma har ambitioner om at fortsætte sin vækst, og det skal blandt andet ske gennem yderligere opkøb. Det fastslår adm. direktør for Visma Software og Visma E-conomic, Mads Rebsdorf, over for Computerworld.

"Hvis der er de rigtige muligheder i Danmark, så slår Visma til. Jeg forventer, at vi køber to til fem selskaber i Danmark om året fremover. Vi er kontinuerligt i dialog om potentielle opkøb med mange forskellige virksomheder. Det er med henblik på potentielle opkøb med horisont fra om tre måneder til om ti år," siger Mads Rebsdorf til Computerworld.

Han peger på, at opkøb er en integreret del af Visma-koncernens strategi, hvor man i snit har opslugt 15-20 selskaber årligt.

Det er især selskaber, som endnu befinder sig i en etableringsfase, som Visma retter sin interesse imod. Opkøbsemnerne skal dog have vist deres værd på markedet for at være interessante, lyder det fra direktøren.

Ny direktør trækker salgsfokus med ind til Vismas konsulenter 

Visma Consulting ansætter ny dansk direktør

Visma-boss slår ind på ny kurs for at sikre fremtidens milliardvækst 

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs