ITWatch

Saxo Bank sælger fintechselskab for milliarder

Saxo Bank sælger ud og sender sit fintech-selskab i hænderne på kapitalfond i milliardhandel, skriver Børsen.

Foto: PR

Kapitalfonden EQT køber Saxo Payments Banking Circles for et beløb der nærmer sig to mia. kr.

Det skriver Børsen.

Stifterne bag selskabet, Anders La Cour og Laust Bertelsen, deltager i handlen sammen med eksisterende minoritetsaktionærer. Saxo Bank har været partnere til fintech-selskabet og i forbindelse med handlen siger de to stiftere i en meddelelse, som Børsen citerer.

"Vi vil gerne takke Saxo Bank for et fantastisk partnerskab og ser frem til et fortsat tæt samarbejde. Vi er meget entusiastiske omkring partnerskabet med EQT og med deres støtte kan vi fortsætte innovationstempoet, servicere vores kunder endnu bedre og bygge videre på vores vækst," siger Anders La Cour og Laust Bertelsen i en kommentar.

Saxo Payments har opbygget en alternativ betalingsstruktur som skal danne grundlag for den kraftigt voksende fintech-industri som er en af de hastigt voksende tech-industrier herhjemme.

Unity-stifters Danske Bank-exit går globalt

Dansk fintech-selskab vil lave verdens foretrukne betalingsmetode 

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs