ITWatch

Nets i milliardfusion

Nets er gået sammen med tysk storspiller i en milliardfusion, skriver Børsen. (Opdateret.)

Nets' adm. direktør, Bo Nilsson, skal ifølge Børsen stå i spidsen for det fusionerede selskab. | Foto: /ritzau/Jens Dresling

Nets går sammen med tysk storspiller i en fusion. Det skriver Børsen.

Tyskeren er Concardis Group, og sammen bliver de to selskaber et af de største på deres felt i Europa, skriver avisen.

Avisen skriver, at hovedsædet bevares i Ballerup, hvor Nets i dag holder til, men at de hver i sær fastholder de nuværende brands.

Dette betegnes som første strategiske skridt under ledelse af Nets-ejer Hellman & Friedman, der er en amerikansk kapitalfond.

"Vi ønsker at ekspandere og være med til at forme den europæiske betalingsindustri. Tyskland rummer i sig selv et stort vækstpotentiale både i kraft af markedets størrelse, et højt forbrug og tre ud af fire betalinger foregår stadig kontant," siger Bo Nilsson, adm. direktør for Nets ifølge Børsen.

Begge selskaber er de seneste år vokset organisk, men også i kraft af opkøb i deres nærområder, fremgår det af en pressemeddelelse. Hos Concardis Group fremhæver adm. direktør, Robert Hoffmann, at selskaberne tilsammen tilbyder mange løsninger:

"Begge selskabers brede vifte af løsninger gør forretninger i stand til at drage fordel af den digitalisering af betalinger, der i øjeblikket sker med høj hast. I kraft af vores samlede brancheviden og tekniske formåen er det vores ambition, hurtigere end før, at komme i markedet med nyskabende og brugervenlige løsninger

Nets øger overskuddet efter at være pillet af børsen 

Nets vil spare op til 175 stillinger væk 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs