ITWatch

Telenor sælger datterselskaber i Østeuropa

Den norske telekoncern har skilt sig af med selskaber i fire europæiske lande i en milliardhandel. Fremover vil Telenor koncentrere kræfterne om Skandinavien og Asien.

PR/Telenor
Foto: PR/Telenor

I en handel til 27 mia. norske kr. har Telenor solgt sine datterselskaber i Ungarn, Bulgarien, Montenegro og Serbien. Det skriver Berlingske.

Køberen er investeringsselskabet PPF Group, der er ejet af den tjekkisk milliardær Petr Kellner. Handlen betyder, at i alt 3500 ansatte og ni millioner kunder skifter hænder.

Salget indbringer Telenor, hvad der svarer til 21,1 mia. kr., hvilket ifølge Berlingske er lidt lavere end forventet af flere norske analytikere.

Det norske selskab vil fremover fokusere kræfter på selskabets aktiviteter i Skandinavien og Asien.

Telenor taber retssag til TDC i Norge

TDC gafler direktør til erhvervsforretningen hos konkurrent

Forsiden lige nu

Jørgen Bardenfleth: Kunderne er blevet klogere

Til forskel fra tidligere ved kunderne i dag, hvad de vil have. Det gør konkurrencen både god og hård, fortæller Jørgen Bardenfleth, der sidder for bordenden i op til flere bestyrelser både i og udenfor it-sektoren.

Klumme: Ingen plads til nedbrud

Organisationer, der er afgørende for vores infrastruktur, skal være bedre forberedt på cyberkriminalitet, skriver Victor Engelbrect Dohlmann fra Veeam Software i denne klumme.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger