ITWatch

TDC-topchef vil få tocifret millionbeløb for at aflevere sin opsigelse

Pernille Erenbjerg, koncernchef i TDC Group, har sikret sig, at hun i tilfælde af et salg til ATP, PFA, PKA og australske Macquiare kan sige op og stadig få fuld løn i to år.

Pernille Erenbjerg er adm. direktør for TDC Group. | Foto: /Ritzau Scanpix/Uffe Weng

Det er sjældent, at ansatte belønnes for at sige op. Men for TDC-topchef Pernille Erenbjerg kan det blive en guldrandet forretning at sige stop som koncernchef i den danske telegigant.

Pernille Erenbjerg vil nemlig få en check på 17,6 mio. kr. med i hånden, hvis hun siger op som følge af, at TDC’s 33.250 aktionærer takker ja til købstilbuddet på 40,8 mia. kr. fra pensionsgiganterne ATP, PFA og PKA samt den australske kapitalfond Macquiare.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs