ITWatch

Lego-arvinger efter investering i Globeteam: Klar til mere it

Kirk Kapital, der forvalter Lego-familien Kirk Johansens milliarder, er klar til flere it-investeringer efter at have købt 34 pct. af konsulenthuset Globeteam, siger adm. direktør til ITWatch.

Danske it-selskaber kan fremover få en af landets absolut rigeste private fonde med i ejerkredsen. Det sker efter Kirk Kapital, der forvalter Kirk Johansen-familiens milliarder, har investeret et to-cifret millionbeløb i 34 pct. af aktierne i it-konsulenthuset Globeteam.

"Vi investerede i Tacton i Stockholm sammen med Gro Capital. Vi har også i en årrække investeret i et andet svensk softwareselskab, og vi mener overordnet set, at it software og service er interessant. Det er et meget spændende område," siger adm. direktør Kim Gulstad i Kirk Kapital.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

3 har kurs mod 1,5 mio. kunder

Teleselskabet 3 og datterselskabet Oister kom ud af fjerde kvartal med med omsætningsfremgang og kundetilvækst. (Opdateres)

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs