ITWatch

M&A

Visma køber dansk fintechselskab

Visma køber den danske fintech-virksomhed Pensopay, og planen er, at virksomheden nu skal ud og udfordre de store på betalingsløsningsområdet.

Dansk softwareselskab solgt til kapitalfond

Danske Decision Focus var tidligere på efteråret tæt på et salg til amerikanere, men stifter og ejer Jon Tollerup trak stikket på handlen. Nu har han solgt majoriteten til dansk kapitalfond.

Twoday køber sin første virksomhed

Twoday køber virksomheden Tea Solutions, som er et digitalt bureau. Selskabet bliver indlemmet i Twodays Co3-afdeling, som er et selskab, som Visma i sin tid købte.

Netip køber esbjergensisk konsulenthus

Netip har købt den det esbjergensiske konsulenthus Centex for at styrke sin profil i et område af landet, hvor man har få aktiviteter. Det bliver virksomhedens ottende afdeling i landet.

ITU-forsker sælger platform til britisk softwareselskab

Det britiske softwareselskab Wazoku køber den danske platform Mindpool, som Carina Antonia Hallin, forsker på ITU, blandt andet har stiftet i samarbejde med arkitekten Bjarke Ingels og som har skuespiller Nikolaj Coster-Waldau som investor.

Stifter efter millionsalg: Coronakrisen gav os voldsom medvind

Graduateland, en dansk jobportal for studerende og nyuddannede, fik sit gennembrud under coronakrisen. Det fortæller medstifter af softwareløsningen Patrick Lund efter Graduateland er blevet opkøbt af franske Jobteaser for et trecifret millionbeløb. Fokus på virtuelle karrieremesser under coronakrisen boostede den danske startup, som ledte til muligheden for salget.

1 - 25 af 1235

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs