ITWatch

M&A

IT Relation køber it-sikkerhedsselskab

Koncernen, der står bag IT Relation, har køb it-sikkerhedsselskabet Improsec. "Kundernes krav bliver stadig mere komplekse, og nu sikrer vi også IT Relation-familien en førende position inden for cybersikkerhed," siger direktør.

Softwarefirma fusionerer med norsk pendant

Danske Quickorder, der leverer softwareløsninger til restauranter, fusionerer med norsk pendant. Den 25-årige stifter træder tilbage og bliver COO, mens Tidal-stifteren Andy Chen skal stå i spidsen for den internationale skalering, der nu skal igang.

Efter otte handler: Sådan finder EG's opkøbsansvarlige sine emner

Efter bare et år på posten har Christian Bonde Jacobsen haft travlt. Som opkøbsansvarlig i EG har han stået bag otte handler sammen med sit team, og flere er på vej. For EG er opkøb nøglen til at lykkes med at blive den afgørende spiller i de enkelte nicher, og EG's satsning på uddannelsesområdet er et godt eksempel i praksis.

C2IT køber "irriterende dygtig" konkurrent

C2IT fortsætter sin omfattende opkøbsbølge og indlemmer denne gang et Kolding-baseret Microsofthus i forretningen. Satsningen skal understøtte C2IT's strategi om at sætte sig på en stor del af midtmarkedets produktionsvirksomheder, der sender produktion tilbage til Danmark og har brug for digital støtte.

Trifork arbejder på en børsnotering

I løbet af 2021 vil softwareudvikleren Trifork gå på børsen, skriver medie, der har fået planerne bekræftet af stifter. Planerne er dog fortsat på et tidligt stadie.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger