ITWatch

M&A

Analytiker: Get-salg kan blive bøvlet at få godkendt

Telias historik i Norge viser, at selskabet har købt op for at fastholde indtjeningen frem for at skærpe konkurrencen, påpeger teleanalytiker. Derfor kan det blive sværere end som så for TDC at få godkendt salget af Get til Telia, skriver Berlingske Business.

Analytiker om Get-salg: Godt købmandsskab

Det er godt købmandsskab, når TDC sælger norske Get efter fire års ejerskab til fire mia. kr. mere, end det blev købt for i 2014, siger investeringsøkonom til Børsen.

TDC taber forhandlingsstyrke på tv-området med Get-salg

TDC har afvejet fordele og ulemper ved et salg af Get. Særligt på tv-området har der været synergier. "Men når vi kigger på det netto, er der ingen tvivl om, at det er en god idé, det vi har gjort i dag," siger topchef Pernille Erenbjerg til ITWatch. Ejerne har ingen planer om at trække penge ud til sig selv, men vil bruge en stor del på gæld. (Opdateret).

EET i tredje opkøb i år

EET Europarts er fortsat i gang med ekspansion gennem opkøb i 2018 og gennemfører tredje opkøb i år.

Sentias danske chef: "Det er en vanvittig opgave"

Sentias nye danske topchef er klar til kamp om kunderne efter sommer, men indtil da har den stået på et benhårdt arbejde med at sammenlægge fem tilkøbte virksomheder. Han venter store besparelser de næste tre år, som udløses af fusionerne.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger