ITWatch

M&A

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Fynske it-selskaber slår forretningerne sammen

IT Forum Gruppen fusionerer med et andet fynsk it-selskab. I første omgang vil de nuværende navne fortsat være at finde i markedet, men på sigt er det planen, at virksomhederne bliver til én.

Topchef: EG kan sagtens sælges trods stort underskud

Mikkel Bardram er langt i sin anden transformation af EG, og et muligt salg eller børsnotering kan komme på tale. Topchefen afviser, at et underskud på nærved en kvart milliard står i vejen, for investorer kan sagtens gennemskue, at det er skabt af storvækst. Bardram håber at fortsætte i EG i mange år.

Medie: Danske Zendesk arbejder på salg

Zendesk har tidligere afvist bud på trecifret milliardbeløb, men nu er det danskstiftede softwareselskab i færd med at sondere mulighederne for salg ifølge Bloomberg.

Dansk kvante-selskab solgt til udlandet

Danske QDevil er blevet opkøbt af en international spiller inden for kvanteteknologi. Det danske selskab, der er specialiseret inden for elektronik til styring af kvantecomputere, vil med den nye ejer ombord udvide sin tilstedeværelse herhjemme.

Lunar Bank vil købe norsk bank

Bestyrelsen i den norske Instabank har indgået en aftale om at sælge samtlige af sine aktier til danske Lunar Bank. Det fremgår af en børsmeddelelse.

Opkøb skal bane vejen til vækst hos konsulenthus

Konsulenthuset Pentia vil vokse, men forsigtigt. Og det skal ske gennem opkøb, men ikke alt for store opkøb. Pentia vil have kontrollen, men ikke for megen kontrol. Læs her konsulenthusets strategiske balancegang.

1 - 25 af 1150

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs