ITWatch

M&A

Visma opkøber jysk webbureau

Den nordiske it-koncern Visma opkøber jysk webbureau for at styrke selskabets muligheder inden for web og online markedsføring (opdateret 08.17).

Ny KMD-direktør skal ændre anonym svensk markedsposition

Ny nordisk direktør i KMD skal udvide markedsandelen i Skandinavien og sikre det danske selskab en tydeligere position i nabolandene. Det skal gå stærkt og blandt andet ske ved yderligere opkøb, fortæller den nye chef til ITWatch.

Topchef efter salg: "Det er en kæmpe lettelse"

Efter en hård salgsproces på syv måneder er direktør for Forsikringselskabernes Datacentral (FDC), Birthe Elkjær, lettet over at nå målet. Datacentralen bliver overtaget af hollandske Total Specific Solutions, hvilket giver nye muligheder, fortæller hun.

Årets gang i it-branchen - her er de største historier fra 2017

Flotte væksttal, massevis af opkøb og en spektakulær retssag. ITWatch kigger tilbage på året, der gik, hvor GDPR, cyberangreb og ikke mindst Sundhedsplatformen har gjort sig bemærket - og så har året budt på en cliffhanger, som vi får udfaldet på i 2018.

Byfounders er klar med første tech-investering

Tech-fonden Byfounders har udset sig den første investering, som indleder en sand byge af investeringer de næste uger. Fonden har afsat to af sine tech-stiftere som hjælpere for selskabet, de investerer i.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger