ITWatch

M&A

Krisen kan give C2IT flere muligheder for opkøb

Coronakrisen kommer både godt og skidt for it-selskabet C2IT. På den ene side bliver selskabet ramt på salget, men samtidig baner den vejen for flere opkøb, forklarer topchefen. Men han er ked af, at opkøbsmulighederne opstår på baggrund af krisen.

Dansk softwarehus solgt til japansk storspiller

Døgnets andet salg af dansk software rammer et iværksætterselskab, der udvikler software til overvågningskameraer. I aftes blev det meldt ud, at Queue-it blev solgt til dansk kapitalfond.

EG vil opbygge en ny division efter opkøb

Byggebranchen ligger klar til at blive erobret som nyt marked, mener EG, der vil bruge nyt norsk opkøb til en skandinavisk satsning. Og så glæder EG-topchef sig over, at hans ejere står klar til opkøb midt i en stor global krise.

EG i nyt opkøb

Midt i krisen har EG sat underskriften på endnu et opkøb, der skal bane vejen for en ny satsning for selskabet. Opkøbet sker i Norge, men får betydning for hele EG's samlede forretning.

Coronavirus sætter en prop i virksomhedshandler

Investeringsfonde mærker stor usikkerhed i markedet for virksomhedshandler, som er et vigtigt forretningsben for mange advokatfirmaer. Også her er det coronavirus, som skaber usikkerhed. Men den bruges også ind imellem som en dårlig undskyldning.

Forlag opkøber edtech-selskab

Forlag ønsker at styrke udviklingen af digitale læringsmidler og opkøber derfor edtech-selskab, der blandt andet står bag digital matematikplatform.

Dansk softwareselskab køber app-udvikler

Softwareselskabet HTML24 har overtaget app-udvikleren Triptale. De to danske it-selskaber har allerede arbejdet sammen i flere år, og nu bliver tilknytningen endnu tættere.

Visma køber softwareselskab i Aarhus

Visma-koncernen fortsætter opkøbene, og denne gang er det en aarhusiansk softwarevirksomhed, der især har sit spillerum i det kommunale. "Vi ser i det hele taget, at vi også fremadrettet kommer til at vokse i det jyske," lyder det fra direktøren.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger