ITWatch

M&A

To tidligere avis-chefer sælger it-sikkerhedsfirma

To tidligere direktører fra Børsen har på godt tre år opbygget og solgt et it-sikkerhedsfirma. Investeringen er forrentet og mere til, men den står ikke på køb af en Ferrari nu, lyder det fra direktøren.

Infocare køber dansk konkurrent

Dagens andet opkøb står Infocare for, der overtager mindre dansk spiller indenfor it-service. Det kommer et par timer, efter Sentia overtog en konkurrent.

Sentia i nyt stort opkøb

Sentia overtager hollandsk-dansk selskab. Det sker i en fortsættelse af selskabets ekspansionsstrategi gennem blandt andet opkøb. (Opdateret)

Derfor køber EG konkurrenten Sonlinc

EG har gennemført endnu et opkøb, og denne gang med koncernens nye ejer med ombord. EG køber op for at kunne håndtere stadig større kunder på energimarkedet.

EG køber dansk softwareselskab i hurtig handel

It-leverandøren EG opkøber dansk selskab med fokus på software til forsyningssektoren. Handlen er et led i ambitionen om at blive førende leverandør inden for branchesoftware i Skandinavien, fastslår EG-topchef.

Blue Ocean Robotics køber amerikansk tele-robot

Odensianske Blue Ocean Robotics har købt rettighederne til den amerikansk-udviklede telepresence robot Beam. Dermed forventer det danske selskab, at omkring 30 arbejdspladser rykker fra Silicon Valley til Odense.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger