ITWatch

Trustpilot efter trecifret milliontilskud: Man skal lære sproget

Der er en særlig måde at forhandle på, når man skal hente investeringer til sin virksomhed, forklarer Trustpilot-stifter efter at have modtaget investering på 20 mio. dollars.

Peter Mühlmann, stifter og adm. direktør i Trustpilot. | Foto: RITZAU/Peter Hove Olesen

Danskstiftede Trustpilot har modtaget en investering på 20 mio. dollars (godt 127 mio. kr.) fra den amerikanske Silicon Valley Bank. Det lader sig blandt andet gøre, fordi stifter og adm. direktør har lært jargonen i forhandlingsrummet, forklarer Peter Mühlmann selv til Børsen.

"Der er et sprog og et regelsæt, når man forhandler. Og hvis man lærer det, kan man få adgang til ret mange penge. Men for at sætte det lidt i perspektiv, er det beløb, vi har rejst, kun 1/300 af Mark Zuckerbergs formue," siger han til mediet.

Udover Silicon Valley Bank består ejerkredsen også af Seep Capital, Vitruvian Partners, Draper Esprit og Index Ventures, fremgår det. Virksomheden har i alt rejst 912 mio. kr. siden 2007.

Peter Mühlmann fortæller også til avisen, at selvom man modtager større investeringer, foregår det daglige arbejde stadigvæk med at løse virksomhedens udfordringer.

ATP-formand advarer mod forslag fra regeringens iværksætterpanel

Perlerække af danske it-navne i ny teknologi-investeringsfond 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs