ITWatch

Ny danskstiftet venturefond vil gå efter teknologidrevne selskaber

Ny dansk venturefond med levetid på ti år vil foretage to til tre investeringer om året i primært teknologidrevne virksomheder.

Bastian Larsen (i midten), adm. direktør, Blackwood Ventures | Foto: Claus Sall

Blackwood Ventures er navnet på en ny dansk kapitalfond, der over de næste ti år vil foretage to til tre investeringer om året i primært teknologidrevne virksomheder, skriver KapitalWatch.

Det er hovedsageligt fintech, deeptech og cleantech, som Blackwood Ventures har rettet deres fokus på, fortæller Bastian Larsen, der er stifter af Blackwood Ventures, til KapitalWatch.

”Det er de tre sektorer, hvor vi ser det største vækstpotentiale over de næste ti år, og det er jo en tiårig fond. Det er forholdsvis stor spredning, men vi føler, det er meget sundt i den verden vi lever i,” siger Bastian Larsen.

Founding partners i Blackwood Ventures tæller Henrik Rossing, kendt fra Fitness World, Wash World og My Home Box, samt Simon Stampe, der for otte år siden solgte designvirksomheden Bloomingville.

Whistleblower Software henter tocifret millionbeløb og topchefer til bestyrelsen

It-millionær skyder ”større millionbeløb” i dansk SaaS-startup

Millioninvestering sætter skub i globale planer hos dansk virksomhed bag SaaS-platform

Mere fra ITWatch

Tre talchefer forlader Lunar

Et par kreditchefer og en finansdirektør har valgt at sige op i fintech-banken, der på en anden front netop har sikret sig ny kapital.

IBM om blockchain: Udviklingen fortsætter - også uden Tradelens

Da A.P. Møller-Mærsk forleden meddelte, at selskabet vil droppe sin blockchain-baserede Tradelens-platform, skabte det store overskrifter . Men blockchain-teknologi lever videre, og IBM forventer vækst de kommende år, forklarer IBM Danmarks CTO, der peger på tillid som en væsentlig faktor i netværk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs