ITWatch

44 ud af 54 vækstselskaber er faldet i kurs

Tilliden til vækstaktier og First Norht skal genskabes efter store kursfald på stort set samtlige aktier, lyder det i Børsen.

Foto: CARSTEN LUNDAGER

Der skal gøres noget ved tilliden til de danske vækstaktier på First North, hedder det i en artikel i Børsen. Gennem 28 initiativer skal tilliden genskabes, hedder det, der skal ”øge selskabernes troværdighed over for investorerne og sikre fokus på afkast.”

De 28 initiativer fremsættes i et marked hvor 44 af de 54 selskaber, som kom på vækstbørserne First North og den svenske Spotlight fra 2017 og frem til i dag, er faldet i kurs.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs