ITWatch

Morten Strunge ser opkøbsmuligheder for Podimo i økonomisk uvejr

Mens flere virksomheder skutter sig forud for en vinter med mulig recession, sigter adm. direktør i Podimo efter fortsatte investeringer, nye lanceringer og opkøb efter ny trecifret kapitalindsprøjtning.

Foto: Mikkel Hørlyck

Podimo-lokomotivet fik onsdag en ny spand kul i form af en kapitalrejsning på 436 mio. kr., som skal bruges til at bygge videre på ekspansionen for den danske lydbogs- og podcastplatform. Rejseplanen lyder inden for de næste 12 måneder på lancering i fire nye ”større europæiske markeder,” fortæller adm. direktør og medstifter Morten Strunge.

Med den nye kapitalindsprøjtning samt omsætningsvækst i samtlige Podimo-markeder ser it-iværksætteren flere muligheder end udfordringer i den pressede økonomiske situation på verdensmarkederne, hvor høje prisstigninger og stigende renter ellers peger i retning af en hård vinter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs