ITWatch

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Endeit Capitals nordiske hold, investment manager Daniël Langerveld (tv.), associate Carin Stjernefeldt og partner Jelle-Jan Bruinsma. | Foto: Endeit Capital / PR

Med et fokus på ”hurtigtvoksende software-scale-ups” har den hollandske techinvestor meldt sin ankomst på det nordiske og ikke mindst dansk marked. Det skriver KapitalWatch.

Kapitalfonden, der typisk står bag investeringer i størrelsesordenen 5-25 mio. euro, svarende til mellem ca. 35 og 185 mio. kr., i serie a- og b-runder, har netop lukket en ny fond på i alt 2,3 mia. kr.

Det kan meget vel ende udmønte sig i investeringer herhjemme, lyder det fra Jelle-Jan Bruinsma, der er ansvarlig for Endeit Capitals nordiske forretning.

”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere. Der er ikke noget konkret på tegnebrættet, men vi har allerede snakket med tre-fire virksomheder, og vi kan se, at der er nogle virkelig gode iværksættere i Danmark,” siger Jelle-Jan Bruinsma til KapitalWatch.

Seed Capital-medstifter leder efter sin afløser

Festen er slut: Danske tech-iværksættere kan ikke længere forvente pengeregn

Internationale investorer skyder tocifret millionbeløb i dansk kundeservice

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs