ITWatch

Seed Capital investerer knap 20 mio. kr. i tech-selskab

Dansk selskab, der står bag digitalt værktøj til at hjælpe virksomheder med kunderelationer, henter deres første investering fra venturefonden Seed Capital.

Foto: Colourbox / arkivfoto

Venturefonden Seed Capital har investeret 3 mio. dollars (cirka 19,7 mio. kr.) i tech-selskabet Lift Relations.

Det oplyser parterne i en meddelelse.

Lift Relations, der blev stiftet i 2015, står bag software, som skal hjælpe virksomheder med at håndtere deres kunderelationer.

Selskabet har hjemme i Danmark, hvor udviklingen foregår, mens salg, marketing og kundeservice bliver drevet fra USA.

I dag kommer 95 pct. af omsætningen fra det amerikanske marked. Målet er, at væksten i både USA og resten af verden skal accelerere i 2022, og med den nye investering ombord skal selskabet hyre 40 nye medarbejdere til at hjælpe væksten på vej.

Hos Seed Capital mener partner Niels Vejrup Carlsen, at Lift Relations' værktøj kan være en game changer inden for kundesucces.

"Vi tror på, at Lift kan blive en kategorivinder på dette hastigt udviklende marked og er glade for, at de valgte os som deres første VC-partner," siger Niels Vejrup Carlsen, som indtræder i Lift Relations' bestyrelse, i meddelelsen.

It-iværksætter lancerer ny venturefond

Ung iværksætter henter millioner til tech-startup 

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs