ITWatch

Dansk softwareselskab på kapitaljagt ser sig selv som potentiel unicorn

Tricent Security Group med bl.a. Stig Myken og Lars Brammer, Vækstfonden og en række business angels i investorkredsen ser sig selv som en potentiel 'unicorn'. Softwareselskabet vil hente yderligere kapital før A-runde i starten af 2022.

Foto: Thomas Borberg

Saas-virksomheden Tricent Security Group har Finn Krusholm som medstifter og flere kendte investorer i ryggen. De tæller blandt andre Stig Myken, mest kendt som stifter af bredbåndsselskaberne Fullrate og Hiper, og Lars Brammer fra MapsPeople samt ikke mindst Vækstfonden.

For nyligt har selskabet tilmed opnået tilsagn fra flere velkendte venturefonde, der er klar til investere i selskabets planlagte serie-A runde i begyndelsen af 2022.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs