ITWatch

Start-up-fabrikken Founders vil kaste sig over en helt ny branche

Interview: Sundhed bliver fremover ikke kun noget, vi får gennem det offentlige sundhedssystem. Vi kommer til at købe os til ekstra hjælp, vurderer Founders, som er på vej med nye start-ups inden for sundhed.

Foto: Founders / PR

De har store pengetanke i ryggen, herunder Danmarks rigeste mand, Anders Holch Povlsen. De har skabt en af de sagnomspundne ’enhjørninge’, da selskabet Pleo i juli blev over én milliard dollars værd. Og nu er vækstvirksomheds-fabrikken Founders klar til at indtage en helt ny jagtmark: Sundhed.

"Det er et nyt fokusområde for Founders nu. Der vil komme et enormt pres på vores sundhedssystem, i takt med at befolkningen bliver ældre, og det problem er vi nødt til at løse gennem innovation," siger Simon Sylvest, partner i Founders og en af de seks stiftere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs