ITWatch

Templafy får millionindsprøjtning igen

Den internationale virksomhed kan glæde sig over nye 369 mio. kr. i kassen. Det er anden gang på blot 14 måneder at Templafy får penge i kassen.

Foto: Templafy / PR

Der er friske penge på vej til danske Templafy, der beskæftiger sig med blandt andet content- og dokumenthåndtering.

Virksomheden har netop sikret sig et 60 mio. dollars stort kapitalindskud fra en investorkreds bestående  af Blue Cloud Ventures. Også de eksisterende investorer har spyttet yderligere penge i kassen, heriblandt Preben Damgaards Damgaard Company, Seed Capital og Dawn Capital.

Det skriver Techcrunch.

Templafy er ledet af den tidligere TDC-mand og medstifter Jesper Theill Eriksen, der flere gange har nævnt, at selskabet særligt har fokus på amerikanske marked, hvor Templafy har haft kontor siden 2018.

Selskabet har dog også kontorer i London, Sydney, Holland og Tyskland – foruden hovedkontoret i København, og køber løbende op for at understøtte sine internationale ekspansionsplaner.

Senest hentede Templafy 25 mio. dollars, altså 153 mio. kr for godt et års tid siden fra blandt andet Insight Partners, foruden et lån fra den europæiske investeringsbank på 90 mio kr. tidligere på året.

Manglen på dansk kapital til startups forværres

Templafy lander flot plads på Financial Times-liste

Templafy indgår låneaftale med EU om knap 90 mio. kr.

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs