ITWatch

Digital kontorplatform lander tocifret millioninvestering

Med nye millioner i ryggen fra venturefonde vil den danske kontorplatform Good Monday nu indtage markedet i London.

Good Monday/PR
Foto: Good Monday/PR

Med en ny investering på 27,5 mio. kr. fra en række venturefonde rejser den digitale kontorplatform Good Monday nu blikket mod udlandet.

Nærmere bestemt er søgelyset rettet mod den engelske hovedstad London, som dermed bliver første stop i den danske startups internationale ekspansion.

"Som Europas forretningshovedstad i et land, der har været hårdt ramt af covid-19, skal London i høj grad gentænke sig selv og vende sig til en ny virkelighed. Det gælder ikke mindst virksomheder, medarbejdere og kontorer, og her tror vi på, at vi kan være med til at gøre en markant, positiv forskel," udtaler adm. direktør og medstifter Mik Strøyberg i en pressemeddelelse.

Samlet set har Good Monday rejst 46,5 mio. kr. de seneste to år. Den seneste investeringsrunde er anført af det britiske venturekapital-selskab Firstminute Capital. Samtidig har svenske Creandum og de to danske venturefonde Seed Capital og Preseed Ventures ligeledes investeret.

Good Monday blev etableret i 2018 og har i dag 150 virksomheder tilknyttet platform. Det gælder blandt andet techselskaber som Pleo, Planday og Soundbox. Kontoret i London er netop åbnet.

Morten Strunge rejser 112 mio. til satsning

To iværksættere vil bygge kontorplatform med venturestøtte

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger