ITWatch

Kapitalfonde har sat en prop i pengehanen

Der var lagt op til et fantastisk år for de mange startups, der gik efter kapitalfondspenge, men coronakrisen har sat alt i stå. Rådgiver forventer en ketchup-effekt på den anden side af krisen.

Foto: Colourbox

Det bugner som aldrig før med risikovillige penge til de danske startup-virksomheder, men coronakrisens indtog har sat en stor og tung prop i den hane, der frem til marts har sendt rekordmange millioner ud i markedet.

Rådgivning- og revisionsvirksomheden EY har lavet en rapport over, hvor mange penge venturekapitalfonde har rejst og sendt videre ud i investeringer. Tallene viser, at der i rekordåret 2019 blev rejst 1,3 mia. euro i funding i Danmark, hvilket er en stigning på 700 mio. euro i forhold til året før.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs