ITWatch

Internt brev beskylder Peter Warnøe for misbrug af Nordic Eyes penge

Der er ny ballade i Nordic Eye. I et internt brev bliver Peter Warnøe beskyldt for bilagsfusk og misbrug af venturefondens penge, skriver Børsen.

Foto: Jonas Olufson

Balladen i Nordic Eye fortsætter. I et internt brev bliver serieinvestor Peter Warnøe beskyldt for bilagsfusk og misbrug af venturefondens penge, skriver Børsen.

Konkret anklages Peter Warnøe for at aflevere falske bilag, betale private udgifter på venturefondens regning og for at have solgt kunst, som han selv ejede, uden om bestyrelsen.

Brevet er skrevet af bestyrelsesmedlem og medstifter Joakim Warnøe, der også er nevø til Peter Warnøe. Han har opsagt sin stilling i fonden.

I et skriftligt svar til Børsen skriver Peter Warnøe, at han ikke selv har haft mulighed for at gennemgå bilagene, som fremgår i redegørelsen. Han er klar til at betale pengene tilbage.

"Jeg kan ikke kommentere de enkelte bilag, som Børsen spørger til, hvoraf der er flere, som jeg er helt uforstående over for. Helt overordnet vil jeg gerne understrege, at jeg naturligvis vil bringe orden i alle bilag, der måtte være konteret forkert," skriver han.

Peter Warnøe har været på orlov fra Nordic Eye, siden han i semtember blev taget i at have givet sig selv ulovlige aktionærlån. I går kom det frem, at han er på vej tilbage, og det fik Lars Tvede og Carsten Dilling til at trække sig fra bestyrelsen.

Warnøe er på vej tilbage til Nordic Eye

Stiftere af venturefond med it-fokus er røget i totterne på hinanden

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger