ITWatch

Tech-investorer: Mennesket bag virksomheden er afgørende for vores investering

Tirsdag var Mogens Dahls Koncertsal i København fyldt op med investorer fra hele verden, der har øje for små, nystartede selskaber. Programmet var tæt pakket med talere og debatter, men budskabet fra flere investorer til deres ligesindede var klart: Man investerer ikke kun i en virksomhed, men også i menneskene bag.

Alt fra paneldebatter, speaks og pitch af investeringsmuligheder foregik på scenerne på Islands Brygge tirsdag, hvor programmet var pakket tæt. | Foto: Kevin Eienstrand

Som tyvstart på Skandinaviens største tech-festival, TechBBQ, der åbner i København onsdag, var en stor gruppe investorer dagen op til samlet samlet i Mogens Dahls Koncertsal på Islands Brygge til Nordic Investor Day.

De charmerende omgivelser, der normalt danner rammen om klassisk musik, var for en eftermiddag omdannet til de fleste iværksætteres våde drøm: Lokaler fyldt med business angels, seed-investorer og venture-kapital.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs