ITWatch

Aarhusiansk spilstudie får international investor med værdifuld erfaring ombord

Aarhusianske Funday Factory har fået en erfaren international profil som del af sin ejerkreds. Udover en kapitalindsprøjtning øger det chancer for at slå igennem på det globale marked for mobilspil, lyder det fra selskabets direktør.

PR/Funday Factory
Anders Leicht Rohde er stifter og kreativ direktør i Funday Factory. Foto: PR/Funday Factory

Hos spiludvikleren Funday Factory glæder man sig over at have fået en ny investor som del af ejerkredsen. Der er tale om Matthew Wilson, som tidligere har været Director of Business Development hos finske Rovio, selskabet bag den globale spilsucces Angry Birds.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Udover en kapitalindsprøjtning bringer den nye investor også værdifuld erfaring med sig, lyder det fra adm. direktør for det aarhusianske spilstudie Kristian Bang Nørgaard.

"Med Matthew i ejerkredsen har vi forbedret vores odds for at lykkes på det kommercielle globale mobilmarked."

"Vi har dels fået en kapitalindsprøjtning, som er væsentlig for at kunne gennemføre vores strategiskifte, men endnu vigtigere, har vi fået en partner, som med sit netværk og erfaring fra den succesfulde finske mobilspilbranche, har en enorm værdi for Funday og den transition vi er midt i," udtaler Kristian Bang Nørgaard i meddelelsen.

Funday Factory fik sidste en anden spiludvikler, Sybo Games, som investor. Selskabet har siden begyndelsen af 2018 været igang med en større strategiske skifte.

Derfor er tilføjelsen af Matthew Wilson, der er adm. direktør hos investeringsfonden Wild Sloths Ltd., som er målrettet startups inden for spilbranchen. en vigtig byggesten i omstillingen.

"Vores tidligere fokus på at agere digitalt spilbureau for store kunder og udvikle deres marketingspil er blevet erstattet af et fokus på at skabe langsigtede økonomiske succeser gennem kreativt stærke spil direkte til forbrugerne. Vi laver disse både på egen hånd og med stærke partnere som vores gode venner og partnere fra SYBO Games," udtaler Anders Leicht Rohde, kreativ direktør og stifter af Funday Factory, i meddelelsen.

Det danske spilselskab oplyser ikke størrelsen på investeringen fra Matthew Wilson.

Tech-giganter kan hjælpe danske spiludviklere

Guldgravere i rummet er blevet et kæmpehit for dansk spilfirma: Overskud på en million pr. medarbejder

Udvikler bag populært spil lander millionminus

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger