ITWatch

Fond med fokus på spilbranchen genopstår med private midler

Capnovas investeringer på statens vegne er under udfasning, men en del af fonden fortsætter med private midler i ryggen, skriver Børsen.

"Vi har pludselig skullet tage vores egen medicin," siger Kim Ove Olsen. Foto: Presse

Seed-investeringsfonden Capnova har fået nyt liv, efter den ellers har været under udfasning som konsekvens af Folketingets beslutning om at udfase det årlige tilskud på omkring 200 mio. kr. til landet inovationsmiljøer.

Det skriver Børsen

Fonden har gennem tiderne givet adskille spilfirmaer en økonomisk indsprøjtning og en del af den fortsætter i det nystiftede Spring Nordic, der har private midler i ryggen.

Ifølge Børsne er Spring Nordic i gang med at rejse 150 mio. kr. til en ny fond med afsæt i en eksisterende fond på 130 mio. kr.

"Vi har pludselig skullet tage vores egen medicin og agere iværksættere for at genopfinde forretningen uden midlerne som innovationsmiljø, hvilket vi har arbejdet hårdt på et halvt års tid. Fordelen er, at vi har 20 års erfaring med at investere i virksomheder," siger adm. direktør i Spring Nordic, Kim Ove Olsen, der i en årrække har været direktør i Capnova, til Børsen.

Hul efter innovationsmiljøer skal afløses af mikro-ventureselskaber

Innovationsmiljøer uden anelse om hvad fremtiden bringer

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger