ITWatch

Venture-grevinden sigter mod nye tech-succeser: "Forhåbentlig har vi lært af fortidens fejlskud"

Seed Capital-bossen Ulla Brockenhuus-Schack oplever et blomstrende marked for tech-iværksættere. Men venturefondene har fortsat svært ved at skaffe nok risikovillig kapital fra bl.a. pensionskasserne, mener hun.

Venture-grevinden i Seed Capital, Ulla Brockenhuus-Schack, har frit valg på alle hylder. Nye tech-iværksættere skriger på kapital fra en venturefond som Seed Capital, og kampen om den risikovillige kapital har aldrig været større.

Hun har i to årtier været en del af det danske venturemarked. Hun har været med hele vejen. Fra dengang i 00’erne, hvor flere venturefonde, herunder Seed Capital, tabte stribevis af millioner. Og til i dag, hvor venturefondene har lært af fortiden og nu sender pæne afkast tilbage til deres investorer, som primært består af pensionskasser, familiefonde og statspuljer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma køber dansk lagerstyringssystem

Den norske koncern køber igen op og får denne gang danske Rackbeat, der udvikler et lagerstyringssystem målrettet små og mellemstore virksomheder, i stald.

Venturefond: Tech-markedet svømmer i kapital og mere er på vej

Det heftige aktivitetsniveau blandt investorer i de danske tech-selskaber har presset værdiansættelserne kraftigt opad, og der er risiko for, at nogle får funding, de ikke er klar til at få.  Det stiller høje krav til venturefondene, forklarer partner i Preseeds nye privatfinansierede tech-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs