ITWatch

Venturefonden Nordic Eye polstres med 150 mio

En række velhavere, herunder Maj Invests topchef, har kastet 150 mio. kr. ind i venturefonden Nordic Eye, som blandt andet har fokus på it- og teknologiinvesteringer.

It-iværksætteren Peter Warnøe (billedet) har stiftet venturefonden Nordic Eye sammen med Lars Tvede. | Foto: Klavs Bo Christensen/Polfoto

Den danske venturefond Nordic Eye har med ét fået 150 mio. kr. ekstra i investeringstegnebogen. Dermed kommer fondens samlede størrelse op over en kvart mia. kr.

Det skriver Børsen.

Blandt investorerne er topchef og medejer af Maj Invest Jeppe Christiansen, som ser et stort potentiale i fonden, som er stiftet af Peter Warnøe og Lars Tvede.

"Vi laver jo ikke venture i Maj Invest, men jeg synes, det er et spændende område, og Peter Warnøe og hans hold har både forretningsnæsen og et rigtig stærkt netværk," siger Jeppe Christiansen til Børsen.

Nordic Eye har tidligere ramt plet med it-investeringer, da man i december 2017 solgte det amerikanske it-sikkerhedsselskab Weblife for 378 mio. kr. til selskabet Proofpoint. Det gav Nordic Eye en gevinst på 130 mio. kr.

Hidsige vækstplaner sikrer Airhelp værdisætning på en halv mia. kr. 

Capnova: Forenklingsudvalget vil afvikle innovationsmiljøer på uoplyst grundlag 

Kapitalfond klar til nye investeringer efter nordjysk opkøb 

Offentlig venturefond med håb for Brainreader: Har opbrugt investeringskvote 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs