ITWatch

Venture- og kapitalfonde

Medie: Danske Zendesk arbejder på salg

Zendesk har tidligere afvist bud på trecifret milliardbeløb, men nu er det danskstiftede softwareselskab i færd med at sondere mulighederne for salg ifølge Bloomberg.

Flere selskaber skrinlægger børsplaner

Det har været et sløjt første kvartal, erkender noteringschef på Nasdaq i København, mens Gorrissen Federspiels topchef også mærker usikkerheden i markedet. Flere it-selskaber har måttet udskyde deres planer.

Preseed Ventures ser begyndende afkøling på venturemarkedet

De vilde tider med tårnhøje vurderinger på virksomheder ser ud til at køle af. Nedgangen bliver ikke markant lige foreløbig, for vi er fortsat ikke forbi boblen, siger Preseed-direktør Christel Piron, der glæder sig over sundere tilstande.

Ny rapport kritiserer vækstbørsen First North

Vækstbørsen First North, som har tiltrukket flere it-virksomheder, får hård kritik i ny omfattende rapport af adjungeret professor og serieinvestor. Nasdaq er enig i flere af kritikpunkterne, skriver Børsen.

Blue Equity lander millionoverskud på stærk drift

Uden større exits trækker en stærk drift i Blue Equitys porteføljeselskaber resultaterne op i to fuldt investerede fonde. Fonden, der har Norlys som investor, ejer blandt andet halvdelen af it-konsulenthuset Inspari.

1 - 25 af 809

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs