ITWatch

Venture- og kapitalfonde

It-millionær skyder "større millionbeløb" i dansk SaaS-startup

David Heinemeier Hansson investerer ”et større millionbeløb” sammen med Vækstfonden og Christian Brink Frederiksen fra Leapwork ”et større millionbeløb” i den danske SaaS-startup Turis. Målet er at skabe ”en rigtig forretning”, der tjener mere, end hvad den bruger.

Udvikler investerer i proptech der forenkler dataindsamling

Alfa Developments datterselskab Alfa Ventures bliver største aktionær i proptech-løsning, som skal forenkle dataindsamling i byggebranchen. Platformen ”løfter også kvaliteten af den vigtige inspektionsproces,” lyder det fra adm. direktør.

DI: Startups må skærpe forretningsmodellen for at klare nedgang

Den aktuelle tilbagegang i investeringslyst og risikovillighed gør ondt i startupmiljøet, der har sværere ved at finansiere sig. Det stiller nye krav til startups, der skal skærpe deres forretning, mener DI, der blandt andet efterlyser bedre skatteregler. Preseed Ventures er enige i analysen.

Grønne startups står stærkt trods krise

Mens investorer og fonde trækker følehornene til sig under den aktuelle rente- og inflationskrise, klarer de såkaldte impact-virksomheder i højere grad frisag, viser tal fra Danske Bank.

Krisen kræver nu profitabel vækst af it-selskaber

Glem alt om vækst for enhver pris. Tech-selskaber skal nu vise, at de kan vokse og tjene penge samtidig, før en køber som kapitalfonden Nordic Capital smider millioner på bordet for selskabet. Krisen sætter helt nye rammer for startup-selskaber.

Krisen kaster kun korte skygger over startup-messe

Det står allerede nu klart, at 2022 bliver et sløjt år for investeringer i danske startups. Men trods nedgang fra investorer, er alt håb ikke ude - og særligt de grønne virksomheder kan finde de brede smil frem, lyder det på årets TechBBQ

Kapitalfond: Sælgerne af tech-selskaber skal ned i pris

Salget af tech-selskaber i Danmark står overfor en solid opbremsning, varsler kapitalfonden Nordic Capital, der står bag Siteimprove og Conscia. Krisen betyder opbremsning i handel med it-virksomheder og fonden venter, at 2022 bliver et sløvt år for opkøb.

1 - 25 af 867

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs