ITWatch

Venture- og kapitalfonde

Fonde skyder millioner i sportstech-startup

Startupvirksomheden Replay Institute, der udvikler taktisk software til sportsverdenen, har rejst et samlet millionbeløb fra flere investorer. Replay er startet i dansk fodbold, men har ambitioner om at udvide til flere lande og sportgrene.

Nordjysk IoT-startup henter ny kapital

IoT-selskabet Hexastate, der har godt tre år på bagen, rejser ny kapital, der skal bruges til at sætte fokus på salgsarbejdet. Målet er at komme ud over Danmarks grænser, fortæller stifter og direktør.

Robotinvestorer skyder flere penge i 3D-selskab

De to velkendte robotinvestorer Lasse Kieffer og Thomas Visti sender flere penge efter 3D-selskab, som de to investorer allerede ejer en mindre andel af. Samtidig annoncerer virksomheden direktørskifte.

Axcel sætter gamingvirksomhed i spil

Den danske kapitalfond har sendt følere ud til investeringbanker for at lodde stemningen for et salg eller en børsnotering af gamingudstyrs-virksomheden Steelseries, som Axcel har ejet i mindre end to år. Og gamingmarkedet er eksploderet under Covid-19.

Venturefond og flere business angels investerer i softwarevirksomhed

Softwarevirksomheden Project.BI har fået flere nye investorer ombord, herunder en venturefond og flere business angels, hvoraf den ene debuterer som business angel: "Jeg er nået til et punkt i min karriere, hvor jeg også gerne vil prøve at investere i startups. Jeg har længe syntes, det er en spændende verden," siger han.

Edtech-virksomhed rejser stort millionbeløb

Efterspørgslen på digital læringsteknologi er eksploderet under corona. Tech-virksomheden Area9 Lyceum har netop rejst over 140 mio. kr. fra blandt andet Lego Ventures og Vækstfonden, der tidligere har investeret massivt i virksomheden.

Abzu rejser 43 mio. kr. i rekordstor seed-runde

En helt ny teknologi til kunstig intelligens har vist sig så lovende, at den lille danske start-up Abzu nu henter 43 mio. kr. fra Seed Capital og andre investorer. Produktet bliver allerede brugt af fire af verdens største farma-virksomheder.

Seneste nyt

Se flere jobs