ITWatch

Venture

It-millionærer investerer i nyt boligkoncept

"Jeg ved ikke en skid om boligmarkedet," siger Oliver Kofoed, som er en af tre investorer, der har skudt penge i den danske iværksættervirksomhed Bomae, som rådgiver om bolighandler. Alligevel er han ikke i tvivl om projektets potentiale: "Det skal være så stort, at vi ikke selv har råd til at være med," siger han til Børsen.

Ny kritik af nedlæggelse af innovationsmiljøer

Danske business angels kritiserer nedlæggelsen af innovationsmiljøerne, skriver Børsen. Nedlæggelsen vil betyde tab af 200 mio. til startups, og det vil ramme muligheden for at stifte nye selskaber, lyder det.

Innovationsmiljøer uden anelse om hvad fremtiden bringer

Der hersker forvirring om fremtiden for innovationsmiljøerne, deres ansatte og de hundredvis af porteføljeselskaber, efter regeringen og DF har besluttet at udfase miljøerne og centralisere støtten til iværksættervirksomheder. "Vi troede, vi havde en god sag," lyder det fra et af miljøerne.

Regeringen vælter sig i kendte it-folk

Med udnævnelsen af it-iværksætteren Tommy Ahlers til minister kroner regeringen sin flittige brug af kendte it-folk. Samtidig vælter det frem med nævn, råd og vækstteams med samme it-kendisser.

Byfounders udvider ledelsen

Venture-fonden Byfounders udvider sit investeringsteam med analytiker samt marketing- og kommunikationsansvarlig.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger