ITWatch

Venture- og kapitalfonde

Sådan investerer startup-fonden Byfounders

I Byfounders kan fondens investorer selv komme med investeringsemner, og fonden lægger op til 10 mio. kr. i de enkelte investeringer. Samtidig jagter Byfounders viden på helt nye områder.

Byfounders er halvvejs i ambitiøs strategi: Jagter 21 nye investeringer

Venturefonden Byfounders er landet på fødderne efter en svær start. Nu har fonden investeret i 19 tech-startups og jagter lige så mange, så man når op på 40. Medstifter af Byfounders begynder allerede at forberede at rejse den næste fond og siger, at afkastet på kommende exits som minimum skal være som andre fondes.

Medie: Nordic Eye gennemgår papirer

Efter medstifter af venturefonden Peter Warnøe skal redegøre for ulovlige aktionærlån, så gennemgår Nordic Eye selv papirer, erfarer Børsen.

Tech-investorer: Mennesket bag virksomheden er afgørende for vores investering

Tirsdag var Mogens Dahls Koncertsal i København fyldt op med investorer fra hele verden, der har øje for små, nystartede selskaber. Programmet var tæt pakket med talere og debatter, men budskabet fra flere investorer til deres ligesindede var klart: Man investerer ikke kun i en virksomhed, men også i menneskene bag.

Vækstfonden henter Nationalbankens kommunikationschef

Gennem de seneste 18 år har Julie Holm Simonsen haft sin daglige gang i Danmarks Nationalbank. En spændende mulighed for at arbejde med iværksætteri trak hende ud af Arne Jacobsens ikoniske bygning, fortæller hun til FinansWatch.

Tech-investor har lånt millioner ulovligt

Kendt tech-investor har i ti år handlet i strid med loven, skriver Børsen. "Jeg synes jo ikke, at det er sjovt at bryde loven, men det har været en måde at overleve på og komme videre," siger han.

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger