ITWatch

Realkreditfinansiering af telenet gør ikke investeringer mere rentable

Globalconnect har optaget realkreditlån for at finansiere udbygning af telenettet, men modellen er ikke nok til at gøre teleinvesteringer rentable, mener branchedirektør.

Foto: Kristoffer Veggerby

Fiberselskabet Globalconnect har tegnet nye lån for en mia. kr. til udbygning af sine netværk i fremtidens vækstambitioner, og selskabet har som det første tegnet realkreditlån som en del af finansieringen, efter det lovgivningsmæssigt er blevet muligt.

Dagbladet Børsen beskriver sagen, hvor det hedder, at lånet svarer til knap en fjerdedel af de 3,5 mia. kr., selskabet allerede har investeret i fiberudrulningen. Med pengene vil Globalconnect endnu længere ud på landet med sine netværk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Amerikanske Armis vil være kundernes førstevalg herhjemme

Danske Lars Hermind står i spidsen for amerikanske Armis’ indtog i Nordeuropa. Han forventer at lande en tocifret millionomsætning i 2022, og ambitionerne lyder på en fordobling næste år, hvor medarbejderskaren også skal vokse betragteligt.

Overblik: Her er partiernes erhvervspolitik

Manglende arbejdskraft og selskabsskattelettelser vil stå højt på den erhvervspolitiske dagsorden under det kommende folketingsvalg, mener politisk redaktør. Trods udfordringer får erhvervslivet dog næppe megen opmærksomhed under valgkampen. Få overblikket over partiernes erhvervspolitiske ønsker her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs