ITWatch

TDC køber Plenti

Udbryderselskabet Plenti er blevet købt af den danske televirksomhed TDC for et større tocifret millionbeløb. (Opdateres)

Foto: PR

Det danske udbryderselskab Plenti med 90 medarbejdere er blevet købt af TDC Group, fremgår det af en pressemeddelelse.

TDC Group overtager 100 pct. af aktierne i selskabet for en pris på 74 mio. kr.

"Vi er glade for, at vi er nået frem til en aftale med Plenti. Det er en solid virksomhed med et stærkt team, der inden for en kort periode har fået rigtig mange kunder. Overordnet er opkøbet attraktivt både fra en finansiel og strategisk vinkel," siger koncerndirektør Michael Moyell Juul fra TDC Group i meddelelsen.

Plenti-stifter og direktør Peter Mægbæk håber, at opkøbet kan styrke Plentis tilbud til kunderne fremover.

"TDC er landets største indholdsleverandør, så samtidig ser vi selvfølgelig også på, om vi kan styrke Plentis produkter med attraktivt indhold," siger direktør for Plenti, Peter Mægbæk i meddelelsen.

Plentis kunder bliver i øjeblikket serviceret på 3's netværk, men man vil nu gå igang med at flytte kunderne over på TDC's netværk.

"Vores primære fokus her og nu er, sammen med Plentis dygtige folk, at sikre, at alle kunder får en smidig overgang til TDC Groups mobilnet. Vi går derfor nu i gang med planlægningen af den del som det første," fortæller Michael Moyell Juul i meddelelsen.

Det fremgår af meddelelsen, at købet ikke skal godkendes af Konkurrencestyrelsen, hvorfor det træder i kraft fra dags dato.

Mere fra ITWatch

Ciscos danske topchef stopper

Efter 17 år i koncernen forlader Cisco Danmarks adm. direktør nu posten. Vil søge nye muligheder uden for virksomheden, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs