ITWatch

Dansk smartphoneselskab indgiver konkursbegæring

Det danske selskab Lumigon indgiver konkursbegæring. Selskabets ledelse og ejere har kæmpet, men forgæves. Storinvestor Michael Moesgaard er stolt af indsatsen, og ville gentage investeringen, hvis muligheden opstår.

Foto: PR/Lumigon

Det danske smartphoneselskab Lumigon indgiver egenbegæring om konkurs. Selskabet har netop indsendt den, og medarbejderne bliver i dette øjeblik orienteret af blandt andet storinvestor og serieiværksætter Michael Moesgaard, som har baseret sin formue på salget af mobilselskabet CBB til Telenor.

"Det er en trist sag, men jeg er stolt af, at jeg har været en del af Lumigon. Vi egenbegærer konkursen, så vi har ingen forsmåede investorer. Men de penge det kræver for at køre selskabet videre, er så store, at vi ikke selv kan komme med dem," siger Michael Moesgaard. Han ønsker ikke at fortælle, hvor meget han selv taber på selskabet, men siger, at det er et millionbeløb.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Svensk Mobilepay-konkurrent lurer på nordisk sats

Direktøren for svenske Swish, der sidste år endte uden for fællesskabet mellem danske Mobilepay, norske Vipps og finske Pivo, antyder, at betalingstjenesten kan være på vej med en anden nordisk satsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs