ITWatch

Stofa afviser at åbne sit tv-netværk for konkurrenter

Til trods for, at energiselskaberne på stribe åbner sine fibernet, så forbliver SE's kabel-tv netværk lukket. En åbning kan presse Stofa på grund af TDC's styrke, mener analytiker.

TDC skal ikke gøre sig håb om at kunne komme ind på Stofas tv-net. Det siger Stofas ejer, energiselskabet SE til ITWatch. Stofas netværk forbliver lukket for konkurrenter i en tid, hvor energiselskaberne ellers åbner deres milliarddyre fibernet for konkurrenter, men dette kommer altså ikke til at gælde Stofas såkaldte coax-net, der sender Stofas tv-signaler ud til kunderne.

"Langt størstedelen af det coax-net, som Stofa opererer på, er ejet af antenne- og boligforeninger eller i fælleseje med Stofa. Derfor er åbning af coax-nettet en beslutning, som kun kan træffes i samarbejde med foreningerne. Stofa har i dag ikke modtaget ønsker fra foreninger om åbning af coax-nettet," lyder det fra Ole Fruekilde, adm. direktør i Stofa til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

TDC Net sejler skuden med rolig hånd

Det blev et kvartal med stabil fremgang for infrastrukturselskabet TDC Net. Omsætningen steg en anelse, men driften blev forbedret og selskabet effektiviserer sig gennem energikrisen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs