ITWatch

Analytiker: De store operatører deler ikke længere gaver ud

Tjeep-sagen er udtryk for, at konkurrencen i telebranchen er hård, og at de store netværksudbydere er blevet mere opmærksomme på ikke at gøre det unødvendigt let for lavprisselskaberne at starte op som udfordrere.

Morten Imsgard, | Foto: PR/Sydbank

De store netværksoperatører i Danmark er blevet mere opmærksomme på ikke at gøre det lettere end højst nødvendigt, når det kommer til at lade mindre spillere købe sig ind på deres netværk.

Det vurderer Morten Imsgard, senioranalytiker med speciale indenfor telebranchen, på baggrund af gårsdagens melding fra lavprisselskabet Tjeep om, at man ovenpå konkurserklæringen går efter et tocifret millionbeløb i en række søgsmål mod nogle af selskabets tidligere konkurrenter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs