ITWatch

3 skrinlægger sag om afpresning

Det har ikke været muligt at finde ud af, hvem der skaffede sig adgang til cpr-numre og afpressede teleselskabet 3

Foto: PR/3

Sporene er endt blindt, og derfor har 3 i samråd med politiet besluttede at lægge sagen om afpresning af teleselskabet i graven.

Det fortæller 3's pressechef, Rikke Juul, til Computerworld.

"Vi har sammen med politiet undersøgt en række forskellige muligheder, men sporene er endt blindt, og vi kan ikke gøre yderligere nu i forhold til opklaringen. Vi betragter derfor efterforskningen som afsluttet," skriver hun i en mail.

Tilbage i februar oplyste 3, at it-kriminelle havde skaffet persondata på flere tusinde brugere og derefter krævede et større millionbeløb af teleselskabet, hvis ikke oplysningerne skulle offentliggøres.

3 har siden forsøgt at spore afpresningsmailen, men sporet er altså endt blindt.

Hackere går i stigende grad efter store virksomheder 

Erhvervsministeren: It-sikkerhed er et forsømt område 

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs