ITWatch

Fiberselskab forklarer åbningen ef ejet netværk for konkurrenter

Det er målsætningen at give egne kunder flere muligheder samt at få flere kunder, der driver fiberselskabet Eniig til at åbne deres net, skriver Computerworld.

Eniig har i som endnu et fiberselskab åbnet sit netværk for konkurrenterne. Og målsætningen er, at skaffe egne kunder flere valg samt at få flere kunder.

Det skriver Computerworld.

Eniig har 100.000 kunder i Midt og Nordjylland, men kun hveranden har adgang til fibernettet. det tal vil man gerbe have op, siger direktør i Eniig Fiber, Søren Lindgaard, til Computerworld.

Det håber man at få op i takt med, at man kan få et bredere udvalg af indhold ind på netværket fra andre leverandører. Fiberselskabers store udfordring har været, at man er for små til at forhandle attraktive aftaler med indholdsleverandører af tv på plads, men med flere leverandører ind over det samme net, håber han, at det bliver nemmere.

"Hos os er det jo på kommercielle vilkår, det vil foregå, og det betyder, at vi går ind i en forhandling med de indholdsleverandører, som ønsker at komme på fibernettet," siger han til Computerworld. 
 

 

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs