ITWatch

Telenor afviser at løfte sløret for priserne når roaminggebyr forsvinder

Teleselskabet venter med at melde ud, hvilke konsekvenserne EU’s afskaffelse af roaminggebyret får for kunderne, skriver Berlingske.

Telenors adm. direktør i Danmark, Jesper Hansen, mener, at konsekvenserne af de nye regler er for følsomme til at debattere i medierne.

Den 15. juni er det slut med teleselskabernes opkrævning af roaminggebyrer inden for EU. Det har for nylig fået selskaber som TDC, Telia og 3 til at melde om enten prisstigninger eller ændringer af abonnementer.

Hos Telenor er man dog tilbageholdende med at melde ud om konsekvenserne af de nye EU-regler. Det skriver Berlingske.

"Det er rigtigt, rigtigt svært, og det optager os meget, men jeg har ikke lyst til eller interesse i at gå i detaljer nu for at undgå spekulationer. Det er et alt for følsomt emne at debattere i medierne, men der er stadig mere tid at løbe på indtil 15. maj," siger adm. direktør hos Telenor Danmark Jesper Hansen til Berlingske.

Teleselskaberne skal senest en måned inden de nye regler træder i kraft – dvs. senest 15. maj – varsle om evt. ændringer i abonnementsvilkår.

Telenor vinder kunder i Danmark og løfter indtjeningen 

Plenti lancerer roaming-plan i næste uge 

Mere fra ITWatch

Det "skræmmende" spionvåben Pegasus får Folketinget til at øge beskyttelsen

Fremmede magter har overvåget telefonerne hos toppolitikere og magtkritiske journalister ud over Europa. I Danmark advarer PET om, at ”visse politikere og embedsmænd er prioriterede mål” for aflytning, og Folketinget vil nu beskytte danske politikere mod et bestemt overvågningsprogram. Europa-Parlamentet er allerede gået i gang.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs