Amerikansk telekæmpe falder efter skuffende kundetilgang

Efter en skuffende kundetilgang falder det amerikanske teleselskab Verizon i formarkedet, på trods af at selskabet slog analytikernes forventninger i tredje kvartal.
Foto: PR
Foto: PR
Af Marketwire

Det amerikanske teleselskab Verizon har i tredje kvartal over en bred kam slået analytikernes forventninger. Alligevel falder aktien i formarkedet, da selskabet missede stort i forhold til antallet af nye telefonabonnenter.

Regnskabslinjerne bød dog langt hen ad vejen på en bedre udvikling end ventet.

Den justerede indtjening per aktie landede i tredje kvartal på 1,32 dollar mod analytikernes forventning om 1,28 dollar ifølge estimater fra Bloomberg. Der var dog tale om en nedgang fra samme kvartal året forinden, hvor indtjeningen lød på 1,42 dollar per aktie.

Omsætningen fra driften endte på 34,2 mia. dollar mod ventet 33,8 mia. dollar, og det justerede driftsindtjening før af- og nedskrivninger lød på 12,2 mia. dollar mod ventet 12,07 mia. dollar.

Til gengæld lykkedes det kun selskabet at tilføje 8000 nye telekunder om måneden i tredje kvartal. Det var markant lavere end de ventede 38.500 nye kunder om måneden.

Det vidner ifølge Bloomberg News om skærpet konkurrence på telemarkedet, da rivalen AT&T torsdag kunne rapportere om stærk indtjening og vækst i antallet af abonnenter.

Verizon fastholder forventningerne til året.

Aktien falder 1,2 pct. i formarkedet.

Verizon ser største fald siden 2008

Verizon udvider indenfor managed services

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Læs også