ITWatch

Norlys vil udfordre TDC og Globalconnect

Norlys vil konkurrere med de største spillere på markedet om erhvervskunderne, siger Michael Balto, der er direktør for Norlys’ erhvervsforretning.

Foto: PR

Tele- og energikoncernen Norlys hæver ambitionerne for salg af erhvervsinternet og medarbejderbredbånd på baggrund af, at Norlys nu tilbyder internetforbindelser til stort set hele landet via adgangen til andre udbyderes net, lyder det i en pressemeddelelse.

”Vi har en ambition om at vokse endnu mere i vores erhvervsforretning, og vi mener også, at vi har motoren til at konkurrere med de største spillere på markedet. Lige nu er markedet domineret af TDC Erhverv og GlobalConnect, og dem vil vi meget gerne udfordre,” siger Michael Balto, der er direktør for Norlys’ erhvervsforretning i meddelelsen.

På erhvervsmarkedet er forretningen vokset omkring 10 procent år for år efter at Norlys blev skabt som en fusion mellem SE og Eniig i 2019.

”Det er blevet lettere at komme langt bredere ud, og derfor har vi i erhvervsforretningen besluttet at intensivere vores tilstedeværelse i den østlige del af Danmark, hvor vi ved, at vi har et stort potentiale i at udvide vores markedsandele”, siger Michael Balto.

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs