ITWatch

Ekstraordinært halvår ruster Norlys til rekordhøje investeringer

Den danske fiber- og energikoncern har selv uden 6,7 mia. kr. fra fibernetfrasalg haft et forrygende første halvår, lyder det fra finansdirektør. Urealiserede tab trækker ned, men milliardinvesteringer skal skubbe forretningen yderligere fremad.

Finansdirektør i Norlys Gert Vinther Jørgensen. | Foto: PR / Norlys

Årets første seks måneder har budt på lidt af hvert. Stigende energipriser og usikkerhed er dog nok de mest dominerende faktorer. Men for energikoncernen Norlys har første halvår af 2022 også båret en hel del frugt.

Det fremgår at koncernens resultater for halvåret, der har sendt Norlys godt afsted mod målene, hvor bundlinjen da også har ramt milliarderne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs