ITWatch

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Snapchat indfører en ny funktion kaldet ”Family Center,” som skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på det sociale medier, skriver Jyllands Posten på baggrund af en pressemeddelelse fra Snapchat.

Lanceringen af det nye værktøj kommer ifølge Jyllands Posten i kølvandet på, at amerikanske NBC News har kunnet fortælle, at der er ny lovgivning på vej, som skulle pålægge Snapchat at give forældre bedre mulighed for at følge med i børnenes adfærd på platformen.

Den nye lovgivning er afledt af flere sager om narkosalg og seksuelle krænkelser af børn, skriver avisen. Forældre får med den nye funktion mulighed for at følge med i, hvem deres børn er i kontakt med, men ikke hvad de kommunikerer om.

(Denne artikel er leveret af vores søstermedie MediaWatch)

Facebook, Google og resten af big tech er i stormvejr - men her er vinderne

USA: Ny chiplov venter kun på Bidens undeskrift

Rusland deler bøder ud til Snapchat, Tinder og WhatsApp

Mere fra ITWatch

Organisation øger presset på tidligere KMD-chef i propaganda-sag

Journalistorganisationen Reportere Uden Grænser (RSF) kalder nu på de franske myndigheder for at beordre, at Eutelsat, der har den tidligere KMD-boss Eva Berneke som topchef, skal stoppe med at videresende tre russiske propagandakanaler, som virksomheden har modtaget kritik for i den seneste tid.

Milliarddistributør henter bedste resultat i 30 år

En vellykket ekspansion i Norden betyder, at en af landets største distributører henter sit bedste afkast nogensinde. Særligt det svenske marked trækker en betydelig bedre indtjening hjem til selskabet sammenlignet med den danske indtjening. ”Der er altid en krig på priserne her i landet, sådan er det,” siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs