ITWatch

Netværksselskab fordobler næsten underskuddet

Den danske afdeling af Colt Technology Services i minus for femte år i træk, og både bruttoindtjeningen og -fortjenesten har taget et stort dyk i 2021.

Foto: Colt Technology Services/PR

De seneste år har budt på tilbagegang for den danske afdeling af det britiske netværksselskab Colt Technology Services, og 2021 var ingen undtagelse.

Det fremgår af virksomhedens netop udsendte regnskab.

Bruttofortjenesten, der i 2020 lå på 1,6 mio. kr., faldt til minus 8,4 mio. kr i 2021, og det betyder samtidigt at virksomheden ender på et resultat efter skat på minus 11,5 mio. kr, hvilket næsten er en fordobling fra 2020, hvor det lå på 6 mio. kr.

Det betyder, at virksomheden fem år i træk går i minus på årsresultatet.

Samtidigt er virksomhedens bruttoindtjening faldet markant, og ender for 2021 på 16,8 mio. kr., hvor resultatet fra 2020 lyder på 36,7 mio. kr. Det er dermed en nedgang på 118 pct.

Jimmy Palle Stensbirk, adm. direktør i Colt Technology Services, har tidligere udtalt til ITWatch, at man har kalkuleret med en årrække med tab i virksomheden.

I ledelsesberetningen i regnskabet for 2021 forholder virksomheden sig dog ikke til, om resultatet er tilfredsstillende eller ej, men man skriver, at man fremadrettet fortsat vil transformere forretningen, så man kan hjælpe kunderne med de udfordringer, de står overfor.

Igen tilbagegang for dansk netværksselskab

Netværksselskab øger endnu en gang underskuddet

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs