ITWatch

Globalconnect går i partnerskab med ATP og Ørsted om energiøen

Fibervirksomheden Globalconnect slutter sig til et af de konsortier, som kæmper om at vinde udbuddet om danmarkshistoriens største anlægsprojekt.

Sofia Lisa Dinesen, Director of sustainability & executive advisory og ansvarlig for energiø-projektet i GlobalConnect. | Foto: Globalconnect / PR

Når den røde snor til den første danske energiø i Nordsøen bliver klippet over i 2030, kan teknologi- og fiberselskabet Globalconnect måske samtidig få sat strøm til nye forretningsmuligheder.

Det sker hvis et konsortium bestående af Ørsted og ATP, som nu har indgået partnerskab med Globalconnect, vinder statens udbud om, hvem der skal drive energiøen. Den har blandt andet til formål at producere grønt brændstof ved hjælp af power-to-x-teknologien.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs