ITWatch

Tele2 falder efter storaktionærs aktiesalg

Storaktionæren Kinnevik har solgt ud af sin aktiepost i svenske Tele2, og det koster på kursen.

Foto: PR/KOMMISSION

Aktien i svenske Tele2 falder på børsen i Stockholm tirsdag med 7,6 pct. til 119,90 svenske kr., efter nyheden om at investeringsselskabet Kinnevik har solgt 50 mio. aktier i selskabet.

Aktierne er solgt til kurs 122 til institutionelle investorer gennem en såkaldt accelereret bookbuilding-proces.

Transaktionen svarer til 7,2 pct. af Tele2’s aktiekapital, og udgjorde 26,7 pct. af Kinneviks samlede aktiepost i Tele2 før transaktionen.

Analytiker Stefan Gauffin hos DNB Markets vurderer ifølge Bloomberg News, at salget indikerer, at Kinnevik ”har startet en fuldstændig exit fra Tele2.”

Aktiesalget var overtegnet, hvilket indikerer tillid, men det kan blive opvejet af risikoen for, at Kinnevik nedbringer sin ejerandel yderligere, vurderer analytikere hos Bloomberg Intelligence endvidere.

It-selskab trak stikket på børsintroduktionen i sidste øjeblik

Lars Kolind bakker fortsat op om underskudsramt wifi-selskab

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs