ITWatch

Cisco straffes - nedjusterer efter Kina-nedlukninger og krig

Aktien i amerikanske Cisco fik klø i eftermarkedet onsdag med et drop på 12,8 pct. i kølvandet af et skuffende regnskab med en nedjustering og lagde dermed yderligere til minusset på 4,4 pct. i den ordinære onsdagshandel.

Foto: PR

Verdens største netværksproducent, der fortsat er meget afhængig af sit hardwaresalg, selv om koncernen satser på at sælge flere serviceydelser og mere software, blev nemlig i sit tredje kvartal ramt af både coronanedlukningerne i Kina og af Ruslands krig mod nabolandet Ukraine.

Cisco regner nu med et helårsoverskud per aktie, justeret på 3,29-3,37 dollar mod førhen 3,41-3,46 dollar, og det nye bud ligger under forventningerne på Wall Street om 3,44 dollar per aktie, ifølge Bloomberg News.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs