ITWatch

Elons Musks plan om Twitter-køb strækker sig tilbage til marts

Allerede i marts overvejede Elon Musk at købe Twitter ifølge Financial Times. De nye oplysninger rejser nye spørgsmål om, hvorvidt Tesla-chefen har overholdt reglerne for offentliggørelse i forbindelse med overtagelsen.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Teknologimilliardæren Elon Musk overvejede at overtage Twitter allerede i marts.

Det skriver Financial Times.

Tesla-topchefen diskuterede Twitter-opkøbet med medieselskabets bestyrelse mere end en uge, før hans aktiepost på 9,2 pct. blev offentliggjort som en passiv ejerandel og mere end to uger før han offentliggjorde sit bud på 44 mia. dollar.

Financial Times’ oplysninger rejser nye spørgsmål om, hvorvidt Elon Musk har overholdt de amerikanske regler for offentliggørelse i forbindelse med overtagelsen.

Ifølge Financial Times ønsker Twitter stadig at gennemføre handlen, mens Elon Musk har sået tvivl om den aftalte pris efterfølgende.

”Bestyrelsen og hr. Musk blev enige om en transaktion til 54,20 dollar per aktie. Vi mener, at denne aftale er i alle aktionærers interesse. Vi har til hensigt at afslutte transaktionen og håndhæve aftalen,” lyder det fra Twitter tirsdag.

Mandag meddelte Musk, at han ønsker at sætte Twitter-overtagelsen på pause, indtil der er mere klarhed over omfanget af falske konti på det sociale medie, hvilket har efterladt overtagelsen i det uvisse.

Twitters aktiekurs er allerede blevet handlet under Musks bud, og den faldt kraftigt efter milliardærens hentydning til, at købet muligvis ikke bliver gennemført, skriver Financial Times.

Twitter: Elon Musk giver ultimatum for at handlen kan fortsætte

Twitter igen i nedtur - Musk kan komme med lavere bud

Mere fra ITWatch

Firmaer tørner sammen i strid om ordet "legaltech"

”Jeg troede lidt, det var en joke,” siger medstifter af firma, der er sagsøgt for at bruge ordet ”legaltech”. Sagen, der i øjeblikket kører ved Sø- og Handelsretten, kan få betydning for resten af branchen, vurderer advokat med speciale i immaterialret.

Kiloo viser igen ustadigt regnskab

Den danske spiludvikler Kiloo har gennem de seneste år fremvist svingende bruttofortjeneste. I 2021 er der med afskrivninger et stort fald på bundlinjen, der dog stadig er i plus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs