ITWatch

Telenor på vej til at trække sig ud af Myanmar

Turbulensen i militærdiktaturet Myanmar, får nu konsekvenser for Telenor, der forhandler om at trække sig ud af landet. Libanesisk selskab på spring til at tage over.

Forfølgelsen af Rohingyaer har været blandt de sager, der skaber turbulens i landet | Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken

Det er ikke nemt at drive virksomhed i Myanmer, det tidiligere Burma. Først var landet i mange år lukket område på grund af internationale sanktioner mod landet. Så kom en periode med demokrati og investeringer, og nu er landet så igen styret af en militærjunta.

Derfor trækker norske Telenor sig nu ud af landet og står klar til at sælge sine aktiviteter til den libanesiske televirksomhed, M1 Group i partnerskab med Shwe Byain Phyu Group.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs