ITWatch

YouSee går ind på Fibias net i Østjylland og Sjælland

Fibias netværk åbnes nu yderligere op for Nuuday-tjenester. Nu kan 318.000 husstande på Fibias netværk købe TV og Internet fra YouSee.

Foto: Fibia/PR

Både YouSees, TDC Erhvervs og Hipers tjenester bliver nu tilgængelige for 318.000 fiberkunder på Sjælland og i Østjylland. Det er fiberselskabet Fibia, der har indgået af aftale med Nuuday om distribution af selskabets mange indholdstjenester på Fibias netværk, og aftalen markerer dermed også, at Fibias net bliver åbnet yderligere.

”Det er en stor fordel for både privatforbrugere og virksomheder, at fibernettene løbende udvides og åbnes op, så de får mere at vælge imellem og på den måde kan købe de digitale løsninger, der bedst matcher deres ønsker. Det er vores ambition, at virksomheder landet over forsat skal have adgang til de bedste digitale erhvervsløsninger samt lynhurtigt, stabilt og driftssikkert internet via fiber,” siger John Henriksen, direktør for TDC Erhverv, i en pressemeddelelse.

Den nye aftale giver blandt andet en række kunder, der i dag har internet via telefonstikket og derfor begrænsninger på hastigheden, mulighed for at skifte til en fiberforbindelse, hvor de kan få op til 1.000 Mbit.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs