ITWatch

Bonusregn over topledelsen i mobilselskabet 3

En solid fremgang på kundesiden hos 3 i Skandinavien udløser nu bonusfest i ledelseslaget – inklusiv den danske topchef. Bonusserne er dog givet godt ud, for samlet set har væksten været langt billigere end hos konkurrenterne, mener analytiker.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Det er hårdt arbejde at skaffe kunder i mobilbranchen – og endnu hårdere at tjene penge på dem. Men det har teleselskabet 3 haft en heldig hånd med i årrække – og derfor er der nu kontant bonus til både bestyrelse, den svenske 3-chef og topchefen for 3's aktiviter i Skandinavien, Morten Christiansen.

Det fremgår af det seneste regnskab for 3 i Skandinavien, hvor selskabet kan glæde sig over en stort set konstant tilgang af kunder de seneste fire år. Siden 2018, hvor Morten Christiansen udvidede sit ansvarsområde og tiltrådte som direktør for 3 i Skandinavien, er kundebasen vokset fra 3,4 mio. abonnenter til nu 3,68. mio.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk konsulenthus solgt til finner

Danske Intellishore er blevet opkøbt af finske Solita. Konsulenthuset fortsætter som et selvstændigt selskab, men kan fremover trække på 1200 nye kollegaer til at sætte yderligere fart på væksten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs