ITWatch

Danske teleselskaber vil ikke kræve ekstra for mobilbrug i Storbritannien

Det bliver foreløbig ikke dyrere for danske mobilbrugere at bruge mobilen i Storbritannien, selv om landet har forladt EU. Så heldige er briterne ikke selv.

Foto: Martin Lehmann

Går efterårsferien til London eller Edingburgh, kan du uden problemer holde gang i mobilen under ferien. Der er nemlig foreløbig ikke udsigt til, at danske teleselskaber vil begynde at opkræve roamingtakster for danskere på besøg i landet, selv om de egentlig godt må.

Da Storbritannien forlod EU, forlod landet samtidig EUs regler om, at man ikke opkræve ekstra, hvis en europæers mobil roamer på et andet EU-lands netværk. Det har ellers tidligere været forbundet med store omkostninger, især hvis man har brugt data udenlands.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk AI-startup vil hente 150 mio. kr. til international vækst

Techbbq: Certainly oplever stor interesse fra udenlandske fonde, og nu er det op til direktør Henrik Fabrin at vælge, hvilken investor den danske startup skal gå med. "Al kapital er jo ikke den samme," siger han. Målet er at hente mindst 150 mio. kr. inden for det næste halve år og at lave en børsnotering om fem år.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs