ITWatch

Telias topchef skal jagte ny indtjeningsvækst efter dyk

Telia taber 18 pct. af sin vigtige danske driftindtjening, men det er kalkuleret, for det skyldes store investeringer, lyder det fra Telias landechef. Men fremover skal indtjeningen genoprettes gennem ny tre-strenget strategi, lyder det.

Foto: PR

Telias danske driftsindtjening tog et gevaldigt dyk i andet kvartal, hvor Telia tabte nærved 18 pct. i indtjeningsmarginen i forhold til omsætningen, men det er et kalkuleret tab, der ikke får lov at fortsætte. Sådan lyder det fra Thomas Kjærsgaard, der er dansk landechef for Telia.

"Vi er i gang med, hvad man godt kan kalde en oprydning, vi skal investere og digitalisere. Det er rigtigt at vi går tilbage på en række områder. Det skyldes blandt andet, at vi investerer kraftigt," siger han til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Løsning på de manglende it-ressourcer ligger mod øst

Hungeren efter komptente it-kræfter kan stilles, hvis man retter blikket mod øst. Lande som Polen, Ukraine, Bulgarien og Rusland har særdeles veluddannede it-folk, udviklere og programmører. Det kan være løsningen på den it-ressourcekrise erhvervslivet står midt i, lyder det fra Stefan Pedersen fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs