ITWatch

Globalconnect midt i gigantinvesteringer: Graver fiber ned for 11 mia. på tre år

Globalconnect fremlægger sit første samlede regnskab for fire landes aktiviteter og investeringsviljen fortsætter. Selskabet har investeret 3,6 mia. kroner sidste år og afskriver store beløb, som udløser stort minus. Men selskabets topchef varsler stigende investeringer de næste to år.

Foto: PR

For første gang fremlægger Globalconnect et samlet regnskab for alle selskabets samlede nordiske og tyske aktiviteter under et. Regnskabet dækker 2020 og viser igen et teleselskab, der med kapitalfonden EQT i ryggen igen investerer massivt i et udlægge telenet i de fire lande, selskabet dækker, nemlig Danmark, Sverige, Norge og Tyskland.

Sammenlagt har selskabet investeret omkring 3,5 mia. kroner sidste år alene. Og det bringer Globalconnects samlede gæld op på omkring 15 mia. kroner, fremgår det af selskabets regnskab. Og det stopper langt fra her. Faktisk venter Globalconnects topchef Martin Lippert at skrue yderligere op for gravemaskinerne i de lande, selskabet er aktivt i, så investeringerne i de tre år fra 2020 til 2022 når et stort milliardbeløb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Dansk landechef for Oracle stopper

Det bliver et ryk opad for den danske landechef for Oracle, der fremover skal fokusere på østeuropa. Ingrid Mjøen har været hos Oracle i Danmark i små 17 år.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs