ITWatch

Medie: TDC-ejere vil give bonus til 37 chefer

En del af topledelsen i TDC står til at kunne dele et tre-cifret millionbeløb i bonus, erfarer Finans.

Foto: TDC/PR/Emilia Therese

TDC har sat op til 37 chefer en samlet bonus på et tre-cifret millionbeløb i udsigt, erfarer Finans.

Bonusprogrammet er udarbejdet af TDC’s ejere, pensionsgiganterne ATP, PKA, PFA og den australske kapitalfond Macquarie. Finans skriver, at programmet dækker "topledelsen og visse nøglechefer."

Der er tale om, at de enkelte ledere investerer med håb om et afkast senere. Lasse Pilgaard, TDC Groups finansdirektør, siger, at lederne kan stå til et godt afkast. Samlet har de 37 leder investeret 59 mio. kroner.

"Det realistiske afkast forventes at være to til fire gange det beløb, den enkelte leder har investeret," siger Lasse Pilgaard til Finans, der tilføjer, at andre kilder vurderer, at afkastet kan være langt højere.

I en skriftelig kommentar skriver TDC-ejerene til Finans, at de har tilstræbt, at der er et loft for den enkelte, så ordningen ikke stikker af, som det hedder.

Internetleverandør lagt ned af DDoS-angreb 

Boxer-direktør rykker til Norlys-mobilprojekt 

 

 

Mere fra ITWatch

Dansk AI-startup vil hente 150 mio. kr. til international vækst

Techbbq: Certainly oplever stor interesse fra udenlandske fonde, og nu er det op til direktør Henrik Fabrin at vælge, hvilken investor den danske startup skal gå med. "Al kapital er jo ikke den samme," siger han. Målet er at hente mindst 150 mio. kr. inden for det næste halve år og at lave en børsnotering om fem år.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs